Al meer dan 10 jaar dé partner voor renovatie in de sociale woningbouw

De laatste jaren bouwde Locra een grote expertise op als partner voor de renovatie in het segment sociale woningbouw. Dit doet het in samenwerking met een grote verscheidenheid aan bouwondernemingen in België. Architecten en huisvestigingsmaatschappijen geraken niet enkel gecharmeerd door het uitstraling van het product, maar ook het door het betaalbare prijskaartje. Door het gespecialiseerde maatwerk voor projecten blijft het verlies aan materialen namelijk erg  beperkt.

Duurzame oplossingen

Een doordachte mix van hout en kunststof (Lignodur®) is de basis waarmee de robuuste terrasplanken, tuinschermen en vensterbanken worden geproduceerd. De grondstof Lignodur® is 100% recycleerbaar en wordt vervaardigd van bomen uit duurzaam beheerde binnenlandse bossen.

 

Vanuit het standpunt dat er maar één planeet is, trachten we steeds bewuste keuzes te maken inzake het gebruik van grondstoffen. Als de levensduur van onze producten ten einde is kunnen ze op deze wijze terechtkomen in de recyclagestromen en opnieuw ingezet worden in de productie van een evenwaardig product.

Ontdek alle technische specificaties!