Bouwkundig advies in één klik.

Staat jouw volgende bouwproject in de spreekwoordelijke steigers? Zit je hoofd al vol wilde ideeën of start je van een volledig wit blad?Vind hier het ultieme bouwkundige advies (inclusief handige en snel toepasbare tips-en tricks) dat jou helpt om je volgende project écht uniek te maken. Scrol door de lijst of gebruik de handige zoekfunctie.

Filter resultaten Verberg filter
Selecteer hier uw merk
De échte toegevoegde waarde van Locra
De échte toegevoegde waarde van Locra

Met een vader die ingenieur was én een gepassioneerde schrijnwerker als oom, is het niet eens zo vreemd dat Lode Craenen, oprichter van Locra, koos voor een carrière binnen de bouwwereld. Reeds in zijn jaren als vertegenwoordiger van raam- en deurprofielen had hij zijn eigen visie op productontwikkeling.

Innovatie, kwaliteit én een familiaal karakter
Innovatie, kwaliteit én een familiaal karakter

Locra focust zich met zijn producten op binnen-en buitenafwerking. Net als in de beginjaren blijven duurzaamheid en kwaliteit altijd voorrang houden. ‘Vandaar ook dat we niet actief zijn in doe-het-zelfzaken, maar bewust kiezen voor de professionele vakhandel en de vakman’, vertelt Lode. ‘Zo zijn we ook in staat om maximaal contact te houden met onze klanten.’

Waarom LoCra jouw ideale renovatiepartner is
Waarom LoCra jouw ideale renovatiepartner is

Locra creëert en realiseert innovatie afwerkingsproducten voor de bouwsector. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie vind je bij Locra het ruimste gamma aan kwalitatieve toepassingen voor interieur en buitenschrijnwerkerij.

Juiste én duurzame beslissingen
Juiste én duurzame beslissingen

De laatste jaren bouwde Locra een grote expertise op als partner voor de renovatie in het segment sociale woningbouw. Dit doet het in samenwerking met een grote verscheidenheid aan bouwondernemingen in België. Architecten en huisvestigingsmaatschappijen geraken niet enkel gecharmeerd door het uitstraling van het product, maar ook het door het betaalbare prijskaartje. Door het gespecialiseerde maatwerk voor projecten blijft het verlies aan materialen namelijk erg  beperkt.