Een nieuw gezicht in de Locra familie.

Beste bezoeker, beste klant, beste partner, 

 

Locra doet het goed! Om de stijgende vraag naar onze producten op te vangen, werd na Ruth een tijdje geleden opnieuw een accountmanager in dienst genomen. We stellen hem langs deze weg graag aan jullie voor.  

Wie is Stefan? 

Stefan Gadeyne is 54 en heeft na zijn studies informatica en boekhouding meteen voor de sector gekozen. Als tweetalige vertegenwoordiger bij een groothandel in doe-het-zelf artikelen leerde hij in Vlaanderen en Brussel 3 decennia lang alle knepen van het vak. Hij is ambitieus en sociaal, het liefst altijd op de baan en zelfstandig opererend, maar steeds een teamplayer die voorkeur geeft aan een hecht bedrijf met familiale waarden. 

Deel uitmaken van de Locra familie 

“Bij Locra voel ik me thuis. Er was meteen een goede klik en dat sprak me wel aan. Minstens even belangrijk zijn ook de groeimogelijkheden én de kwaliteitsvolle producten van Locra. In West-en Oost-Vlaanderen, de regio waar ik verantwoordelijk voor ben, zijn er nog genoeg bedrijven waarvoor Locra een meerwaarde kan betekenen. Ik vind het fantastisch om ons bedrijf te promoten en nieuwe mensen warm te maken voor alle oplossingen die we in huis hebben.” 

Doelstellingen? 

In een markt waar kwaliteit en persoonlijke service soms ver te zoeken zijn, is een bedrijf zoals Locra vaak een verademing. Veel te vaak moeten bedrijven zich tevreden stellen met halve oplossingen of worden ze als nummertjes behandeld. Mijn ambitie is om iedereen vertrouwd te maken met onze persoonlijke aanpak en onze kwalitatieve producten. En daarvoor is de beste manier nog steeds: de baan op!