‘Lignodur® vensterbanken uit composietmateriaal: elegant én decoratief.’

Net als bij onze tuinschermen en terrasplanken doen we bij Locra ook voor de vensterbanken beroep op de kwaliteitsvolle producten van Lignodur®. Deze bestaan uit een hoogwaardige mix van hout en kunststof en garanderen een erg robuust en duurzaam eindproduct. 

Vensterbank Lignodur® topline LD 36, de topper uit het assortiment.

Door het unieke procédé van de facet geslepen rand in combinatie met uiterst realistische steen- en unikleuren creëert de topline LD 36 een duurzame meerwaarde voor je woning. Lignodur® topline heeft alle eigenschappen van een marmer en/of steenvensterbank. Lichtgewicht, eenvoudig te monteren, toepasbaar in elke woonstijl. Het topline-programma maakt enkel gebruik van gelijkliggende eindkappen.

Vensterbank Lignodur® masterline LD 40

Het gamma masterline vensterbanken combineert een aantrekkelijk design met functionaliteit, robuustheid en gebruiksgemak. Door de toepassing van het holkamerprofiel (koude brug) bezit dit venstertablet uitstekende isolerende eigenschappen. De afgeronde neus zorgt voor een aantrekkelijk, tijdloos en mooi uitzicht. Maak in het masterline-gamma de keuze uit overgrijpende en/of gelijkliggende eindkappen. 

Blijf op de hoogte
Grote veranderingen
Grote veranderingen
Profiel: Het zit ‘m in de details
Profiel: Het zit ‘m in de details
Archicomm: Aantrekkelijke legpatronen
Archicomm: Aantrekkelijke legpatronen
PolyClose 2022, van 31augustus tot en met 2 september
PolyClose 2022, van 31augustus tot en met 2 september