‘Locra deurpanelen, het ultieme visitekaartje van je woning’.

Van klassiek tot modern, hedendaags én tijdloos. Met de Locra deurpanelen creëer je je eigen unieke buitendeur. Of je nu gaat voor kunststof of aluminium schrijnwerkerij, de mogelijkheden voor jou als eindklant zijn echt ongelimiteerd. Kies voor panelen met of zonder glas, traditionele inzetpanelen en/of vleugel-overdekkende panelen. 

Made in Belgium 

Onze deurpanelen worden al meer dan 20 jaar in België geproduceerd. Ze geven je de mogelijkheid om zowel bij renovatie als bij nieuwbouw een prachtige buitenafwerking te realiseren die jouw woning een absolute meerwaarde geeft. 

Onze deurpanelen worden toegepast bij zowel inkomdeuren in kunststof als in aluminium. Locra ontwerpt én produceert jouw nieuwe deur inhouse én volledig op maat van je persoonlijke (esthetische) wensen en behoeften. De specifieke productietechniek, speciaal ontwikkeld voor dit type deurpanelen, maakt het mogelijk om de gebruikte folie over het hele deuroppervlakte te laten doorlopen. Zelfs in de speciaal voor jouw deur uitgelijnde groeven. Zo ben jij verzekerd van 100% perfect uitgevoerd maatwerk én een deurpaneel met dat ietsje meer.