‘Locra deurpanelen, het ultieme visitekaartje van je woning’.

Van klassiek tot modern, hedendaags én tijdloos. Met de Locra deurpanelen creëer je je eigen unieke buitendeur. Of je nu gaat voor kunststof of aluminium schrijnwerkerij, de mogelijkheden voor jou als eindklant zijn echt ongelimiteerd. Kies voor panelen met of zonder glas, traditionele inzetpanelen en/of vleugel-overdekkende panelen. 

Made in Belgium 

Onze deurpanelen worden al meer dan 20 jaar in België geproduceerd. Ze geven je de mogelijkheid om zowel bij renovatie als bij nieuwbouw een prachtige buitenafwerking te realiseren die jouw woning een absolute meerwaarde geeft. 

Voor een buitendeur mogen je verwachtingen verder reiken dan enkel het esthetische. Hij heeft immers niet alleen als doel om gewenste bezoekers binnen te laten, maar ook om ongewenste bezoekers buiten te houden. Zo staat de dubbele aluminium-plaat van 2 mm niet enkel in voor de vormvastheid, maar ook voor een hoge bescherming tegen inbraak (en de bijhorende gemoedsrust). 

De vulling van het paneel is op basis van PUR-schuim. Hierdoor houd je makkelijk de warmte binnen en de koude buiten. Of andersom, naargelang je wensen. PUR-schuim verzekert je van een goede warmte-en geluidsisolatie.