‘Geef een heerlijk natuurlijk karakter aan je eigen buitenruimte’

Lignodur terrafina® terrasplanken zijn vervaardigd uit de unieke en gepatenteerde grondstoffen Lignodur® en Lignoguard®. Deze bevatten een hoogwaardige mix van hout en kunststof. Ons gamma bestaat uit verschillende modellen die zich van elkaar onderscheiden door hun specifieke eigenschappen. 

Op welke manier kan je de terrasplanken monteren?

Eenvoudig klik & klemsysteem

Hoe verschillend uw individuele smaak ook mag zijn, Lignodur terrafina® en zijn uitgebreid programma van toebehoren past zich moeiteloos aan aan uw wensen. De montage van Lignodur terrafina® terrasplanken is eenvoudig, tijd-en kostenbesparend door zijn unieke klik & klemsysteem. Wilt u na de plaatsing nog wijzigingen doorvoeren aan uw terras, bijvoorbeeld inbouwen van LED-verlichting, dan is dit perfect mogelijk. De terrasplanken zijn steeds demonteerbaar en daarna weer perfect monteerbaar. De planken kunnen onder iedere vorm op de onderbalken opgebouwd worden. De onzichtbare montageclipsen maken een mooie, smalle en egale voeg mogelijk. Uitstekende, vaak gevaarlijke en ontsierde metalen schroeven zijn niet nodig, zodat Lignodur terrafina® steeds veilig blootvoets te betreden valt.

Voordelen

  • Geen gebruik van schroeven
  • Gemakkelijk in elkaar te schuiven
  • Gemakkelijk vast te klikken
  • Op maat te verzagen met gewoon gereedschap
  • Meteen begaanbaar

Video over montage

In deze video tonen we je de verschillende mogelijkheden voor een aluminium onderconstructie van een Lignodur® terrafina terras.

Voordelen van een modulaire onderconstructie in aluminium voor een Lignodur® terrafina terras

Montage instructies voor een onderconstructie van een Lignodur® terrafina lounge SUPERSIZE terras

Onderconstructie op hoogte instellen en vastzetting in de ondergrond