‘Refugio 2.0: exclusieve en moderne tuinschermen.’

Lignodur® terrafina refugio 2.0 is één van de meest innovatieve tuinschermsystemen dat bestaat uit vlakke en/of schuine moduleerbare panelen en je de mogelijkheid geeft om je tuinscherm zowel in de hoogte als in de breedte aan te passen. 

Bovendien zijn onze panelen opgebouwd uit de gepatenteerde grondstof Lignodur®. Dit is een hoogwaardig én hoog-technologisch product dat de voordelen van hout combineert met deze van kunststof.

De tuinschermsystemen van Lignodur terrafina® zijn erg robuust en weer-, vorst- en hagelbestendig. Wij stellen een handig bouwpakket samen en leveren de modulaire panelen af in standaardafmetingen van 1800 x 1800 mm. Het bouwpakket wordt vervolledigd met een aantal toebehoren, inclusief verbindingspalen van 1860 mm met schroefvoetstuk of funderingspaal (voor een stevige verankering in alle mogelijke ondergronden) én hoekpalen. Beide zijden van de panelen hebben identiek hetzelfde uitzicht. En dat is niet enkel fijn voor jou, maar ook voor je buren. Want zo bespaar jij ze de kosten van een nieuwe haag om die lelijke en onafgewerkte wand uit het zicht te hebben.