‘Op de tuinschermen van Locra geraken jij én je buren nooit uitgekeken.’

Met de Locra Tuinschermen profiteer je van een uniek modulair systeem. In de ontwerpfase kies je als bouwheer uit een oneindig aantal individuele ontwerpconcepten én uit een even eindeloze combinatie van verschillende materialen. HPL, aluminium, Cortenstaal, glas,… Jouw tuinafscheiding wordt niet enkel een enig exemplaar, het wordt er ook eentje volledig op maat van jouw wensen en behoeftes. 

Het hout dat we gebruiken is 100% recycleerbaar en wordt vervaardigd van bomen uit duurzaam beheerde bossen. Jouw aankoop draagt dan ook steeds het FSC®label. 

HPL (High Pressure Laminat) is een sterk en duurzaam materiaal waarbij tijdens het productieproces verschillende lagen houtvezel en papier, doordrenkt met fenolhars, worden samengeperst. Hierdoor krijgt de plaat een hoge moleculaire dichtheid wat een keiharde plaat oplevert. Deze vormvaste plaat hoef je niet snel te vervangen, aangezien HPL tot wel 30 jaar mooi blijft. Dit komt onder andere doordat HPL UV-werend is en niet snel verkleurd. De ideale keuze voor je tuinscherm, toch?