‘Op de tuinschermen van Locra geraken jij én je buren nooit uitgekeken.’

Met de Locra Tuinschermen profiteer je van een uniek modulair systeem. In de ontwerpfase kies je als bouwheer uit een oneindig aantal individuele ontwerpconcepten én uit een even eindeloze combinatie van verschillende materialen. HPL, aluminium, Cortenstaal, glas,… Jouw tuinafscheiding wordt niet enkel een enig exemplaar, het wordt er ook eentje volledig op maat van jouw wensen en behoeftes. 

Met een Locra tuinscherm ben je altijd zeker van een uniek product. Eentje dat je helemaal zelf kan samenstellen. Wij produceren jouw tuinscherm van A tot Z en leveren dit af in de gevraagde afmetingen ( standaard = 1800 x 1800 mm). Het bouwpakket wordt vervolledigd met een beperkt aantal toebehoren, inclusief palen met schroefvoetstuk of funderingspaal. Dankzij de voorgeboorde panelen worden fouten helemaal uitgesloten. 

Beide zijden van de panelen hebben identiek hetzelfde uitzicht. En dat is niet enkel fijn voor jou, maar ook voor je buren. Want zo bespaar jij ze de kosten van een nieuwe haag om die lelijke en onafgewerkte wand uit het zicht te hebben.